Кожен салон?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- RadoBimbalov
- Потребител
-
Кожен салон?
Здрасти, хора
Интересува ме как мога да открия кожен салон на добра цена за '90 BMW 520
Интересува ме как мога да открия кожен салон на добра цена за '90 BMW 520
- x3m
-
за кво ти е кожен салон, бе пич? виж че като остареят стават лъскави и на баница. трябва нещо бял да търсиш, ама шанса да намериш и той да не е баница 1 : 1000000 (точно кола с такъв бях намерил, ама ми я взеха под носа
) . Можеш да си закараш салона на тапицер , ще ти вземе към 500 марки да ти претапицира колата с нова кожа.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Поразрови се из форум-а ... ползвай търсачката .. и ще намериш .. имаше една тема за тапицери .. и там имаше и ориентировачни цени .. адреси на тапицери .. и т.н. ... айде със здраве !

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и аз имах такива мераци преди време ака седнах на една кожена седалка и се отказах....
вземи една кола с кожен салон остави я в летните жеги да поседи 3-4 часа на слънце и пробвай после да седнеш на седалката....
а като седнеш пробвай да станеш без да ти остане кожата върху седлалката...
па тогава помисли пак за кожения салон и дали ще дадеш 500лв за такова нещо
вземи една кола с кожен салон остави я в летните жеги да поседи 3-4 часа на слънце и пробвай после да седнеш на седалката....

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Според мен си има и предимства, като например ниска антистатичност, не задържа разни болестотворни бактерии и не събира прах, не мачка официални дрехи колкото алтернативните тъкани за седалки, не на последно място комфорта - приятния усет да се отпуснеш в кожено кресло. За мен това са достатъчни аргументи за да го имаш, разбира се ако може да си е в цената на колата
Допълнително е доста скъпо!

Niky Georgiev
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
500-600лв. изкуствена кожа и велур + корите на вратите.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%F6%E5%F0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%F6%E5%F0
DEFLEPPARD написа:и аз имах такива мераци преди време ака седнах на една кожена седалка и се отказах....
Не 3-4 часа ами 20минути и стигат, аз направих великата глупост и смених Рекаро за кожа и сега си ям та****те, лятото и клима непомага за десет минути ставаш все едно си бил два часа в тихия океан, а зимата за десет минути ставаш все едно си бил в Аляска на мегдана и то гол демек висулка ама с връх откъм гъза. Така че помисли преди да направиш тази стъпка, тя важна точно толкова колкото и стъпката която правиш когато тръгваш да се жениш, а тя обикновенно винаги е грешна

10 мнения
• Страница 1 от 1