Въпросче за дару кар
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- x3m
-
Въпросче за дару кар
Абе търся си кола аз и вчера 1 ми фана окото. И обаждам се аз на дару кар и им викам "Абе мога ли да докарам тука 1 бмв да го преслушате?" а те ми викат : "кво искате да му преслушваме на това бмв" и аз им викам че всичко трябва да се преслушва, щото ше хвърлям маса кинти и да го купувам, а пък така и така да не съм некъф разбирач. а те ми викат ела във вторник ама не вчерашния ами след 1 седмица. Не събрах смелост да го взема без да го преслушание и тоя джамбазин взе че го продаде 2 часа по късно. Та зпочнах да си мисля дали да не се обаждам всеки ден за да се преазастраховам за преглед и после да отида едва като харесам нещо, или да намеря някъф друг сервиз. Общо взето искам да преслушат клапани, рейка, геометрия на купето, вентилатор и некои други работи. Някой може ли да ми препоръча сервиз, където отивам и ми казват в кво състояние е колата?
тенкс братя.
тенкс братя.
За София мога да ти препоръчам "Блейз", намира се между Хладилника и кв. Емил Марков, тел. 862 40 04. Имат тестер макар и да не е оригинален, но мисля че поне може да чете информацията от електронните блокове. Мисля обаче, че нямаха стенд за реглаж (за проверка на геометрията, при това трябва да е такъв за преден и заден мост). Иначе сигурно има и много други сервизи, но те няма да могат да ти проверят блоковете за грешки. В "Дару Кар" за съжаление винаги е било проблем влизането за диагностика.
3 мнения
• Страница 1 от 1